! BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING !
Autostoel iSafety Thor iSize 0-4

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING UPDATE!

14 mei 2019

Zoals bekend zijn we sinds woensdag druk de autostoelen terug te halen om deze te voorzien van een nieuwe verstelknop. Wij begrijpen dat dit niet altijd even makkelijk te doen is omdat:

A) Er geen beschikbare doos is om de stoel in te verpakken.
B) De stoel onmisbaar is.

Natuurlijk zijn wij sinds woensdag verder blijven zoeken naar alternatieven om het iedereen te vergemakkelijken. Wij hebben direct contact gezocht met onze dealers en we hebben inmiddels een landelijke dekking opgezet als het gaat om servicepunten waar u de stoel in de winkel kunt laten repareren.

Omdat dit nogal wat organisatie vergt kunt u met uw stoel terecht vanaf vrijdag 17 mei bij:

• Alle winkels van Baby Dump >>
• Alle winkels van Mamaloes Babysjop >>
Van Asten Babysuperstore >>

Morgen en overmorgen wordt het personeel van de serviceafdeling van elke winkel geïnstrueerd en worden de nieuwe onderdelen afgegeven.

De autostoelen zullen direct worden gerepareerd en zijn dus klaar terwijl u wacht.

Het maakt niet uit als u de stoel bij een andere dan hierboven vermelde winkels heeft aangeschaft. Elke stoel zal worden gerepareerd.

Mensen die al een verzendlabel hebben ontvangen hoeven deze niet te gebruiken als zij liever naar de winkel gaan. De keuze is aan u.

Tot zover deze update. Mocht er weer nieuws zijn dan melden wij dat weer via onze Facebookpagina >>.

Wij hebben geconstateerd dat er een probleem kan ontstaan met onze autostoel iSafety Thor iSize 0-4, artikelnummer 5975, EAN 8717385059753

Het probleem doet zich voor met het verstelmechanisme van de stoel. De grijze knop om de gordeltjes mee te verstellen kan door het knoeien van koekkruimels, zand, vuil etc. vast gaan zitten waardoor de gordeltjes niet meer vergrendelen. Dit is een onveilige situatie. Wij betreuren dit ten zeerste en zullen deze tekortkoming herstellen.

Inmiddels is er een oplossing voor dit probleem en kan de stoel gerepareerd worden door onze service afdeling door de stoel te voorzien van een nieuwe, aangepaste verstelknop.

Wij adviseren direct te stoppen de stoel te gebruiken en de volgende stappen te ondernemen.

  • Controleer of u in het bezit bent van de betreffende autostoel
  • Stop met het gebruik van de autostoel
  • Vul het onderstaande serviceformulier in om de autostoel af te laten halen
  • Verpak de autostoel zo goed mogelijk voor verzending en plak het ingevulde formulier op de doos.

Na ontvangst van het ingevulde formulier zullen wij u een verzendlabel toesturen via de email. U kunt vervolgens het verzendlabel op de doos plakken en afgeven op een DHL Servicepoint. Klik hier voor het dichtstbijzijnde servicepoint bij u in de buurt. Zodra wij de stoel ontvangen en voorzien hebben van een nieuwe, verbeterde knop zullen wij een afspraak met u maken om de stoel weer terug te leveren.

Wij bieden onze welgemeende excuses aan voor dit probleem en zullen onze uiterste best doen de gerepareerde stoel zo spoedig mogelijk weer te retourneren.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Titaniumbaby

Serviceformulier