! BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING !
Autostoel iSafety Raptor iSize 76-150cm

Wij hebben geconstateerd dat het volgende probleem zich heeft voorgedaan bij onze autostoel iSafety Raptor I-Size 76-150 cm, artikelnummer 5965, EAN 8717385059654.

Wij zijn door de Rijksdienst voor het wegverkeer (RDW) geïnformeerd dat bij het testen door het extern geaccrediteerd testlaboratorium een fout is gemaakt bij de meting, waardoor het zitje (onterecht) geschikt zou zijn voor kinderen van 76 cm tot 150 cm. Uit marktonderzoek en her-testen blijkt dat het zitje niet geschikt is voor kinderen langer dan 139cm.

Indien u deze autostoel in gebruik heeft verzoeken wij u om contact met ons op te nemen om de bestaande stickers die op de stoel aanwezig zijn te laten vervangen door de juiste, en u tevens te voorzien van een aangepaste gebruiksaanwijzing.

In de tussentijd zullen wij u voorzien van een nieuwe stoel die u tijdelijk in bruikleen krijgt.

Indien u de stoel gebruikt voor een kind langer dan 139 cm adviseren wij u direct te stoppen de stoel te gebruiken en de volgende stappen te ondernemen:

  • Controleer of u in het bezit bent van de betreffende autostoel
  • Stop met het gebruik van de autostoel
  • Klik hier om het serviceformulier in te vullen
  • Verpak de autostoel zo goed mogelijk voor verzending en plak het ingevulde formulier op de doos.

Na ontvangst van het ingevulde formulier zullen wij u een verzendlabel toesturen via de email. U kunt vervolgens het verzendlabel op de doos plakken en afgeven op een DHL Servicepoint. Klik hier voor het dichtstbijzijnde servicepoint bij u in de buurt.

Zodra wij de stoel ontvangen en voorzien hebben van nieuwe instructie-labels en gebruiksaanwijzing zullen wij een afspraak met u maken om de stoel weer terug te leveren.

Graag wijzen wij u nogmaals op het feit dat er géén technische mankementen zijn aan de autostoel en dat u deze gewoon veilig kunt blijven gebruiken voor kinderen tót 139 cm.

Wij bieden onze welgemeende excuses aan voor dit probleem en zullen onze uiterste best doen de stoel voorzien van de correcte labels zo spoedig mogelijk weer te retourneren.

Met vriendelijke groet,
Klantenservice Titaniumbaby

Serviceformulier – Autostoel iSafety Raptor iSize 76-150cm